Служител на Общинска полиция в град Разлог е бил пребит

...
Служител на Общинска полиция в град Разлог е бил пребит
Коментари Харесай

Пребиха служител на Общинска полиция в Разлог

Служител на " Общинска полиция " в град Разлог е бил пребит в квартал " Нов път ". Методи Колев получил сигнал за нелегално добита дървесина и отишъл да ревизира. На мястото станало сдърпване и последвал побой. В резултат общинският чиновник получил удари по главата и тялото. Постъпил е в болничното заведение в Разлог с комоцио.

При инспекция за противозаконна дървесина е бил пребит служителят на общината. Според хората от квартала експанзията е тръгнала от самия него, а той отхвърля това. Има засилено полицейско наличие в региона.

" Това е неприемливо, съдя този акт, служителят е правил активността си, назначен е да реализира надзор, ще създадем взаимни инспекции с полицията, причинителите са арестувани ", съобщи в " Денят стартира " кметът на Разлог Красимир Герчев.

По думите му това нахлуване би трябвало да бъде осъдено по закон.

По сигнал за противозаконна дървесина на 23 ноември, служителят Методи Колев отишъл на инспекция.

" Реагирах на сигнала и отидох до ромската махала. Видях, че двама роми режат към този момент дървесината. За да имам удостоверение какво се е случило, направих фотография на господина, който режеше дървата, изригна буйно и пристъпи към мен. Започна да ме блъска, стартира да ме бие, към него се причисли втори и се пробваха да ме смъкват на земята. В това време трети, който в последните се оказа неработоспособен с една ръка, беше взел едно дърво и стартира да ме удря по главата. Свалиха ме на земята, почнаха да ме постановат, продължиха да ме бият, след което се разотидоха ", съобщи Методи Колев, потърпевшият чиновник на Община Разлог.

Дървесината, станала причина за побоя е била доставена в квартала от различен човек, настояват жителите.

" Доколкото чух някой различен ги е карал дървата, не знам, не съм осведомен, само че не е мъчно да се открие. Не е належащо да се стига до крайности, нали да се събира цялата махала, да се настройват хората ", добави Асен Христов, свещеник в евангелистката черква в Разлог.

През пролетта при пердах в заведение в града още веднъж се стигна до напрежение сред жителите на Разлог.

" Когато беше атакуван моят наследник направихме предприемчив комитет, като задачата беше главно, не поради моя наследник, а с цел да можем да защитим жителите на общината, от този момент при нас идват доста сигнали за нередности, препращат сигналите до община Разлог и там всичко потъва, никакво развиване. Има едно несъмнено гнездо там, което се е заселило, те основават проблемите, с локалните поданици в квартал " Нов път " ние в никакъв случай не сме имали проблеми, тук е общината като институция, въпреки всичко нали би трябвало да се поставят старания да го няма това безредие от страна на ромите ", сподели още Костадинка Кърджиева, ръководител на предприемчив комитет.

Участниците в побоя от пролетта бяха пуснати от ареста без повдигнати обвинявания.

Репортер: Владислава Миланова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР