Служител на областната дирекция на МВР в Пазарджик блъсна 8-годишно

...
Служител на областната дирекция на МВР в Пазарджик блъсна 8-годишно
Коментари Харесай

Блъснато дете почина в Пазарджишко: Закъсняла ли е линейката?

Служител на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик блъсна 8-годишно дете на пешеходна пътека в село Братаница. По-късно момичето умря в болница. Шофьорът е арестуван за 24 часа. 8-годишната Моника е блъсната, до момента в който с по-малкия ѝ брат пресичали на пешеходна пътека основния път в пазарджишкото село Братаница.

" Понеже имаше доста придвижване, колоната обратно спря и те потеглиха да пресичат и към този момент в другата лента той потегли да ги изпреварва и я удари. Детето изхвърча от пешеходната до аптеката. Чу се доста мощен звук, караше най-малко с над 90 км ", уточни очевидец на трагичния случай пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Въпреки че автомобилът не е обозначен, се оказва длъжностен и е ръководен от чиновник на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. След като блъснал детето, водачът блъснал и пътен знак и се качил на тротоара, спирайки на метри от аптека. Сред първите озовали се на произшествието е Десислава.

" Детето имаше доста добър пулс. Беше почнало да посинява. Започнахме изкуственото дишане, върна се цвета на устата, порозовя и устата, само че колата за спешна помощ лиши толкоз дълго време. Накрая започнахме сърдечния масаж, тъй като пулсът ѝ намаляваше и намаляваше... ", описа Десислава Колева.
 Загина дете, блъснато от служител на реда на пешеходна пътека в Пазарджишко Загина дете, блъснато от служител на реда на пешеходна пътека в Пазарджишко
Полицай със длъжностен автомобил блъсна и умъртви на пешеходна пътека 8-годишно момиченце в Пазарджишко. Инцидентът е станал към 11:40 ч....

Според локалните хора медицинският екип се е забавил повече от 30 минути. От Спешна помощ дадоха отговор, че не е имало закъснение. " На десетата минута е почнала реанимация на детето от нашия екип ", съобщи шефът на ЦСМП Пазарджик доктор Борис Манев.

Детето е било към момента живо, когато е признато в МБАЛ Пазарджик, където по-късно е умряло. Окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова персонално направи оглед на мястото на случая. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Шофьорът е арестуван за 24 часа.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР