Служител на круизен кораб разкри, че членовете на екипажа често

...
Служител на круизен кораб разкри, че членовете на екипажа често
Коментари Харесай

Служител на круизен кораб казва, че има едно нещо, което пътниците правят, на което екипажът „винаги се подиграва“

Служител на круизен транспортен съд разкри, че членовете на екипажа постоянно се подиграват на пасажери, които правят огромна неточност.

Луси Саутъртън, на 28 години, от Бирмингам живее на големи пътнически кораби от близо девет години и споделя, че е видяла всичко. Тя разкри, че има едно нещо, което летовниците вършат и което постоянно им се присмива от екипажа, а също по този начин на борда има система с секрети кодове, която пасажерите няма да схванат.

Луси стартира морския си живот на 19, когато получи работа като теляк в спа центъра на борда. Оттогава тя споделя опита си в Instagram под името @cruisingascrew и на своя уеб страница cruisingascrew.com. Сега Луси описа нещо, което круизните служащи не желаят да вършат пасажерите – и какво би трябвало да избягвате да вършиме, в случай че планирате да отидете на море тази година, тъй като служащите ще ви се „ подиграват “.

Говорейки с Daily Star, Луси сподели: „ Членовете на екипажа нормално се подиграват на пасажерите, които считат, че е добре да се разхож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР