Служител на Дисниленд беше уволнен, след като гости казаха, че е отказал да сложи бита сметана и Нутела върху вафлите им, съобщават доклади

...
Служител на Дисниленд Париж беше уволнен, след като гостите се
Коментари Харесай

Служител на Дисниленд Париж беше уволнен, след като гостите се оплакаха от гарнитурата на вафлите им, съобщиха френски медии.

Според докладите гостите казаха, че той не би сложил както бита сметана, така и Nutella на вафлите им.

Но служителят смята, че е бил уволнен само заради участието си в стачни действия.

Служител на Дисниленд Париж беше уволнен, след като гостите се оплакаха, че е отказал да сложи и бита сметана, и Nutella върху вафлите им, според френски доклади.

Служителят, идентифициран като 20-годишния Лорис Tabureau работеше в Les Chariots Gourmands, щанд за храна, който продава вафли с различни топинги, на 26 юни, когато гостите поискаха и бита сметана, и Nutella, според писмото му за уволнение, видяно от вестник Le Parisien.

20-годишният младеж им каза, че трябва да изберат една от двете гарнитури – Нутела или бита сметана – което е стандартна политика, се казва в писмото.

Той каза на Le Parisien, че им е дал и двете гарнитури, други гости на опашката биха очаквали същото специално отношение и той щеше да има проблеми, ако наруши политиката на тематичния парк, съобщава The Sunday Times.

Гостите по-късно се оплакаха от тона на Табуро на Обслужването на клиенти на Дисниленд Париж, казвайки, че е „безгрижен“, според Le Parisien. Няколко седмици по-късно - на 14 август - той беше уволнен.

Табуро смята, че е бил уволнен като част от "лов на вещици", тъй като е участвал в стачки по-рано тази година. Името и снимката му бяха публикувани преди това от Le Monde в статия за стачките.

„Разстроен съм. Това е компания, в която ми харесваше да работя и на която посветих дните си в продължение на една година, “ Табуро каза пред Le Parisien, според превод от WDW News Today.

„Единственият път, когато не успях да съживя магията, веднага бях уволнен“, добави той.

Служителите на Disney участваха в стачките през май и юни в преследване на €2400 (приблизително $2600) увеличение на годишната заплата.

Снимки, публикувани от EuroNews на 19 юни, показват работници, маршируващи през парка, който Френските закони за стачката им позволяват. Въпреки че засега стачките са спрени, те се подновяват през септември, според WDW News Today.

Според петиция в подкрепа на стачкуващите, активистите казват, че петима служители на Дисниленд Париж са били уволнени известия за фалшиви предпоставки.

Говорител на Дисниленд Париж каза пред The ​​Sunday Times: „Ние не коментираме вътрешни процедури, свързани с отделни ситуации.“

Компанията не отговори веднага на Insider's молба за коментар.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР