Служител на Държавен фонд Земеделие“ е арестуван във врачанското село

...
Служител на Държавен фонд Земеделие“ е арестуван във врачанското село
Коментари Харесай

Задържаха служител на ДФ Земеделие докато взима подкуп

Служител на Държавен фонд " Земеделие “ е задържан във врачанското село Бутан по време на взимане на рушвет от 1000 лв., оповестява BulNews. Задържането е станало преди броени дни по време на акция на бранш " Борба с проведената престъпност ", извършена под управлението и надзора на Окръжна прокуратура и за нея не бе обявено публично от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

Сигналът е бил подаден от фермери от селата Бутан и Гложене, които са рекетирани от страна на служителя от отдел " Регионален механически инспекторат “ в регионална дирекция Плевен към Държавен фонд " Земеделие “. По време на една от инспекциите във Врачанско чиновникът е предложил на земеделец от Бутан, който сега е настоящ общински консултант в Козлодуй, да си " затвори “ очите за нарушаванията против въпросния рушвет. Срещата сред корумпирания държавен чиновник и земеделския производител била осъществена. В момента на приемане на подкупа с белязани пари двама служители на реда от БОП - Враца му щракнали белезниците.

На корумпирания чиновник е повдигнато обвиняване и му е наложена парична гаранция от 5000 лв., както и възбрана да напуща страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР