Служител на ДАНС-Хасково е арестуван при акция миналата вечер на

...
Служител на ДАНС-Хасково е арестуван при акция миналата вечер на
Коментари Харесай

Дансаджия от Хасково арестуван за износ на златно съкровище

Служител на ДАНС-Хасково е задържан при акция предходната вечер на изхода на Димитровград, заяви Дарик радио. Според източници на медията, след интервенцията на профилираната прокуратура в ареста е Недко Добчев дружно с още няколко души.

Задържането е станало с присъединяване на димитровградската полиция, настояват осведомени. В интервенцията по залавянето са взели участие и от „ Вътрешна сигурност ”. Днес на съвещание на Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов заяви, че в страната има арестуван дансанджия. Борисов осведоми още, че служителят е закопчан по отношение на опит на иманяри да изнесат златно богатство от страната.

Източниците ни настояват, че става въпрос за Недко Добчев, който е от близо 20 години в системата. Първо е бил в Криминална полиция в Министерство на вътрешните работи, а от към 10 години е в ДАНС. Полицейските ни информатори показват, че Недко Добчев е бил непосредствен до някогашния шеф на ОД на МВР-Хасково Петьо Петров, когато и двамата са били на работа в Симеоновград.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР