Служител на белгийския зоопарк Пайри Дайза“ е ранен при нападение

...
Служител на белгийския зоопарк Пайри Дайза“ е ранен при нападение
Коментари Харесай

Гиганстка панда напада служител в белгийски зоопарк

Служител на белгийския зоопарк „ Пайри Дайза “ е ранен при нахлуване на, оповестява РИА Новости, базирайки се на пресслужбата на зоопарка.
По аргументи, които към момента не са открити, опитният надзирател се оказва „ в директен контакт с четиригодишната гигантска панда Тиан Бао в кулоар, непокътнат извънредно за чиновниците на зоопарка “.
Животното е нанесло пострадвания по ръцете и краката на мъжа.
" Бързата интервенция на личния състав и посетителите, които са били наоколо, разрешава животното да бъде изгонено, без да аргументи щета ", се споделя в прессъобщението.
На гледача е оказана първа помощ на място и по-късно е приет в болница.
 Кадри с първата панда албинос в света превзеха обществените мрежи (СНИМКИ) Кадри с първата панда албинос в света превзеха обществените мрежи (СНИМКИ)
Единствената панда албинос в света, която живее в китайския резерват Лолонг, беше снимана от камера за видеонаблюдение, заяви в. " Чайн...
Администрацията на зоопарка ще проверява събитията по случая.
Съгласно настоящите правила на чиновниците е неразрешено директния контакт с панди, които са навършили две години и чието тегло надвишава 70 кг. Администрацията подсети, че гигантските панди " не одобряват нашествия на тяхна територия ".
„ Служителят се е занимавал с великански панди в продължение на доста години и е познавал всички ограничения за сигурност “, акцентира пресслужбата.
Един от най-големите зоопаркове в Европа, „ Пайри Дайза “, се намира на 60 километра от Брюксел. В него живеят към седем хиляди животни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР