Служител на BBC, който е заснел видео съобщението на принцесата

...
Служител на BBC, който е заснел видео съобщението на принцесата
Коментари Харесай

Служител на BBC, заснел видеоклипа на Кейт Мидълтън, говори за твърденията за „редактиране“

Служител на BBC, който е снимал видео известието на принцесата на Уелс, обявяваща диагнозата й рак, отвори за снимането на известието и предлага фрагментите бяха редактирани.

Съобщението на Кейт Мидълтън беше излъчено преди Six O'Clock News в петък. Майката на три деца разкри, че е била диагностицирана с рак и е подложена на химиотерапия след тежка коремна интервенция - макар че се въздържа да каже какъв тип рак има.

Във видеото, за което се сподели, че са записани в сряда, бъдещата кралица сподели: „ През януари претърпях тежка коремна интервенция в Лондон и по това време се смяташе, че положението ми не е раково. Операцията беше сполучлива. Въпреки това, тестванията след интервенцията откриха, моят медицински екип ме посъветва да се подложа на курс на превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване. "

Вътрешен човек от BBC Studios сподели, че не е имало редакция на видеото и това, което феновете видяха, беше снимано от екипа, който отговаряше и за отразяване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР