Служител на 4 РПУ в София е задържан за разпространение

...
Служител на 4 РПУ в София е задържан за разпространение
Коментари Харесай

Министър Маринов обяви хубавата новина след ареста на полицая, пласирал дрога

Служител на 4 РПУ в София е арестуван за разпространяване на опиати. Това сподели пред публицисти в Народното събрание министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Във връзка с акция в 4 РПУ Маринов уточни, че от Столична дирекция на вътрешните работи е получен сигнал за случая. „ Вчера беше арестуван въпросният чиновник и беше възложен на прокуратурата и съда. Работихме към месец след приемането на сигнала, тъй че оптимално бързо беше арестуван “, изясни той. Маринов уточни, че следва да бъде открито какъв брой време служителят е пласирал опиати. „ Хубавото в тази ситуация е, че сигналът идва от структурата, в която той работи “, сподели още вътрешният министър.

Маринов изясни, че в началото са били арестувани двамата чиновници, само че в следствие за единия се е оказало, че няма данни за осъществяване на незаконна дейности. „ И все още не престават процесуално-следствените дейности и не е изключено да се разшири кръгът на лицата, които ще бъдат арестувани “, изясни той.

Вътрешният министър съобщи, че това не е първият и няма да бъде последният подобен случай. „ В последните години системата се обновява, което е хубаво. В случая това са момчета 92-ри набор. За страдание, те не минават през казармата, където се получават базисни привички и дисциплини “, съобщи Маринов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР