Служебното правителството на Гълъб Донев предаде властта на редовното на

...
Служебното правителството на Гълъб Донев предаде властта на редовното на
Коментари Харесай

Донев предаде властта: Заварихме държава на пауза, предаваме я с добре функциониращи системи

Служебното държавното управление на Гълъб Донев съобщи властта на постоянното на акад. Николай Денков. Церемонията се състоя в Министерски съвет.

" Заварихме страна на пауза, предаваме я с добре функциониращи системи ", съобщи Донев, който съобщи властта на държавното управление на акад. Николай Денков.

В Министерския съвет се състои гала по последователност в изпълнителната власт

По думите на Донев институциите работят в цялостен синхрон. Той предизвести новото държавно управление да не подценява ролята на държавните чиновници.

Не допуснахме нито един корупционен скандал да бъде на показ, сподели служебният министър председател

" С огромно задоволство и горделивост предаваме ръководството на държавното управление, определено от Народното събрание. Правителството, което дава вяра, че ще бъдат решавани целите и главните проблеми, които стоят пред българските жители и българския бизнес. Тази вяра може да продължи, в случай че продължите да решавате всички наболели перспективни и стратегически приоритет пред страната ", съобщи Гълъб Донев.

За тези 10 месеца върху вас се стовари цялата тежест на рецесията, сподели президентът

" Убеден съм и се веселя на заявената последователност в целите, които ще следва постоянното държавно управление. Ние направихме транспарантна и налична средата в Министерски съвет ", сподели той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР