Служебното правителство започва с чистки, реваншизъм и показно срещу членове

...
Служебното правителство започва с чистки, реваншизъм и показно срещу членове
Коментари Харесай

БСП обвини служебния кабинет, че започва с чистки и реваншизъм

Служебното държавно управление стартира с чистки, реваншизъм и показно против членове на Българска социалистическа партия. Няма да позволим триумфите, достиженията на ръководството да бъдат неглижирани, унищожавани единствено и единствено Българска социалистическа партия да бъде употребена, унижена и да отиде на изборите с леке. Това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия на конференция пред публицисти, на която бе обявено за уволнението на зам.-директор на Национална компания железопътна инфраструктура (НКЖИ) Гергана Алексова , която е и член на партията.

Уволненията не са инцидентни и доста добре се знае кой представител в коя партия членува. Проблемът е, че се вършат неаргументирано, засегнат е Свиленски. " Срещу Българска социалистическа партия се води целенасочена офанзива ", уверен е Свиленски, който даде обещание да осведомят медиите за всеки един подобен случай. Ще стане ясно на българското общество какво е отношението на президентството против тези хора, които са дали своят вот в поддръжка за тях. Гергана Алексова е гласувала за Румен Радев и Илияна Йотова, разнасяла е плакатите им, с цел да може в този момент тези хора да й кажат, че е излишен кадър ", ядоса се той.

По думите му служебният кабинет би трябвало да върне стабилността, да подсигурява енергийните доставки, да обезпечи оправянето с коронавирус рецесията. Държавата не е в някаква неустойчивост и пред апокалипсис, каквото се пробват да внушават от президентството , посочи Свиленски.
 Корнелия Нинова: Радев два пъти съобщи Българска социалистическа партия
Корнелия Нинова: Радев два пъти съобщи Българска социалистическа партия

Сдаде поста на уволнения от нея началник на ВМЗ Сопот

Според него е станало ясно какво е направило държавното управление, в какво положение оставя страната и какво следва да свърши служебното държавно управление. Внушенията, че има безпорядък, неустойчивост, че надали не служебният кабинет би трябвало да възвръща са неоснователни. Уволняването на зам.-генералния шеф на НКЖИ по какъв начин тъкмо се оправя с коронавирус рецесията, пита Свиленски.

Българска социалистическа партия даде всичко от себе си Румен Радев и Илияна Йотова да станат надлежно президент и вицепрезидент. Сега към този момент знаете кой пие шампанско за това, че заместник-генералният шеф на НКЖИ е освободен, отсече той.

В петък Националният съвет на Българска социалистическа партия ще се организира и ще даде старт на предизборната акция на социалистите. Свиленски няма информация дали ще бъдат наложени наказания на членовете на Българска социалистическа партия, станали служебни министри, само че всеки един член на Националния съвет би трябвало да взе участие, да бъде съпричастен, да бъде водач в предизборна акция, акцентира Свиленски.

Националният съвет ще разиска по какъв начин служебните министри от Българска социалистическа партия ще се включат в поддръжка на партията за изборите. Свиленски персонално желае да види по какъв начин алените служебни министри ще раздават листовки пред шатрата на социалистите за изборите. Ако не се включат в предизборната акция, значи работят срещу партия, безапелационен бе Свиленски.

Българска социалистическа партия ще проведат изборите, ще си създадат листите, ще отидат при хората. " Трябва да се работи за спечелването на изборите и твоята партия да се показа почтено и да влезе във властта ", съобщи и Борислав Гуцанов.

Въпреки влошените връзки сред Българска социалистическа партия и президентството, Свиленски увери, че няма напрежение сред социалистите и Румен Радев . Нека да не се занимават с Българска социалистическа партия в идващите два месеца, прикани той служебното държавно управление.
 Българска социалистическа партия отива на избори,
Българска социалистическа партия отива на избори, " искайки правова страна и господство на закона "

Не бил прав Радев, че оставят страната в безпорядък - била стопански постоянна и развита, съгласно Нинова

Свиленски настоя служебното държавно управление да ревизира машините за гласоподаване, а не да уволняват, да вършат чистки и реваншизъм против един участник в изборния развой.

От своя страна Борислав Гуцанов съобщи, че не е обикновено да се случва такова нещо в една компания от необикновен публичен интерес и би трябвало да се внимава какво се прави в НКЖИ. За превоза отделихме доста време, част от отделите излязоха на облага през последните месеци, уточни той.

Основното предопределение на служебния кабинет е да бъдат извършени почтени избори, а не да се стартира с уволнения през първия работен ден. Дано да ни чуят с това, което даваме като конференция, да се вземат други ограничения от в този момент ръководещите, а не да се продължава по този път, настоя Гуцанов.

Българска социалистическа партия настоя за опция за всички снабдители на газ, с цел да може този, който даде най-хубава цена и на дълготрайни контракти, да ни доставя синьо гориво. Дано да нямаме друга такава конференция за уволнен член на Българска социалистическа партия, надява с Гуцанов.
 Гуцанов вижда афинитет в президентството към нови политически планове
Гуцанов вижда афинитет в президентството към нови политически планове

Опитите за удар по Българска социалистическа партия няма да са успешни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР