Служебното правителство в първия месец от своето управление успя да

...
Служебното правителство в първия месец от своето управление успя да
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Бюджетът е гарантиран, обезпечен и парите ги има

Служебното държавно управление в първия месец от своето ръководство съумя да върне фрагментите и модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството. Това сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия във връзка изявлението на финансовия министър през днешния ден във връзка с актуализацията на бюджета.

" Предполагам във втория месец от ръководството служебният кабинет ще внушава на българските жители, че политиките, признати от лявото ръководство, няма да могат да бъдат изпълнени. По-страшното е, в случай че се опитат да внушат, че тези политики би трябвало да бъдат ревизирани или преразглеждани ", разяснява Свиленски по Българска национална телевизия.

Той подсети, че служебният финансов министър Росица Велкова е била заместител финансов министър в предходното ръководство.

" Всичките политики са съгласувани с нея. Тя доста добре знае от кое място са средствата и защо са планувани и какъв брой време ще бъдат плащани ", съобщи социалистът.

Свиленски изрично съобщи, че бюджетът е обезпечен, гарантиран, парите ги има, би трябвало единствено да се съберат и платят на българските жители. Той моли сътрудниците си от ГЕРБ да се въздържат от квалификации и от обвинявания, защото българите не са не запомнили тяхното ръководство.

" Все още българският народ не е не запомнил по какъв начин 500 млн. лева бяха дадени в ДКК и беше изработен единствено един язовир. Все още не е забравено по какъв начин бяха дадени задатъците за Автомагистрала " Хемус " за лотове 7, 8 и 9, за които собствеността още не е добита. Българите помнят това и ГЕРБ в тази предизборна акция ще би трябвало да дава отговор ", сподели още георги Свиленски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР