Служебното правителство трябва да се въздържа от кадрови промени, каза

...
Служебното правителство трябва да се въздържа от кадрови промени, каза
Коментари Харесай

Вигенин: Служебното правителство действа сякаш ще остане дълго време

Служебното държавно управление би трябвало да се въздържа от кадрови промени, сподели Кристиан Вигенин, зам. ръководител на Българска социалистическа партия. По думите му служебното държавно управление е почнало с много уволнения и назначения, като че ли възнамеряват много дълго да остане.
Прочетете още
Бяха освободени от работа не малко социалисти. Тъжно е да видиш хора, които са работили за избирането на Радев или Йотова, а след това са уволнени.

Когато атакуваш една партия, обикновено е да започнеш с водача, изясни Вигенин връзките сред Румен Радев и Корнелия Нинова. Нямаме желание да задълбаваме, партийните въпроси са работа на партиите, сподели той.

По мотив доставките на газ Вигенин изясни, че не се приказва за нов контракт, а единствено да бъдат възобновени доставките от " Газпром износ ". Да бъдем прагматични, призоваваме ние, тъй като ще страдат хората. Не става въпрос за политическите водачи.

Ангажимент на идващото постоянно държавно управление ще бъде да си поеме нещата, защото договорът с " Газпром " изтича в края на годината.

Прогнозата на Вигенин за идните избори е мощен резултат за Българска социалистическа партия, който ще разреши по-голямо въздействие в ръководството.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР