Служебното правителство ще проведе редовното си заседание днес от 11

...
Служебното правителство ще проведе редовното си заседание днес от 11
Коментари Харесай

Правителството отпуска пари за пострадалите от потопа в Карл...

Служебното държавно управление ще организира постоянното си съвещание през днешния ден от 11 часа. На него ще бъде разисквано приемането на здравна тактика 2030 година

Също по този начин се чака да бъде утвърден Протоколът от второто съвещание на Съвместната междуправителствена комисия сред България и районен съд Македония, основана на съображение чл.12 от Договора за другарство и добросъседство. Заседанието се е провело на 17 юли 2022 година

При визитата си на бедстващите региони в Карловско служебният министър председател Гълъб Донев разгласи, че в сряда чака Министерски съвет да вземе решение за разпределяне на диференцирана финансова помощ за семействата, потърпевши от водната буря.

Премиерът и министрите ще обсъдят план на решение за освобождение на ръководителя на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) и за установяване на новия началник на организацията.

Правителството ще дефинира още състава на делегацията на България за присъединяване в постоянните годишни срещи на препоръките на шефовете на групата на Световната банка и на Международния валутен фонд, които ще се проведат във Вашингтон от 14 до 16 октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР