Служебното правителство ще подготви редица закони, свързани с Плана за

...
Служебното правителство ще подготви редица закони, свързани с Плана за
Коментари Харесай

Министър Зарков: Служебното правителство ще подготви редица закони, свързани с Плана за възстановяване

Служебното държавно управление ще приготви редица закони, свързани с Плана за възобновяване. Това сподели в предаването " Тази събота " по бТВ служебният министър на правораздаването Крум Зарков.

Рокадите в бранш правораздаване към този момент са направени, резервирах огромна част от екипа на Надежда Йорданова, сподели Зарков и уточни, че " Шенген " е една от тематиките, по които може да има пробив без работещ парламент. В края на септември се чака поредна инспекция по техническата подготвеност на България. Има известно закъснение, уточни той.

Не може да се твърди, че рецесия няма. Кризи има. Такава дълбочина рядко се случва. Ние не сме изпратени да търсим да навредим на някого целеустремено. Имаме за задача да решим настоящи проблеми, сподели Зарков.

Има и закони, които Европа чака от България, в това число и този за търсене на отговорност на основния прокурор. По тези въпроси в няколко месеца можем да убедим европейските ни сътрудници, че сме тръгнали по необратим път, бяха думите на служебния правосъден министър.

Радвам се, че за първи път отиваме на избори, без да сме разбъркали Изборния кодекс преди вота, разяснява още Зарков и изрази вяра за висока изборна интензивност на парламентарния избор на 2 октомври.

Той съобщи, че до известна степен е бил сюрпризиран от предлагането на президента към него за министър на правораздаването, само че нямал съмнения да одобри.

Оставам член на Българска социалистическа партия. Според мене става дума за недоумение и неразбирателство. Служебното държавно управление се разграничава от постоянното, че не е партийно, сподели Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР