Служебното правителство ще отчете дейността си през изминалите близо шест

...
Служебното правителство ще отчете дейността си през изминалите близо шест
Коментари Харесай

НА ПРОЩАВАНЕ: Кабинетът Гълъб Донев“ отчита мандата

Служебното държавно управление ще регистрира активността си през миналите близо шест месеца в свое намерено съвещание на следващия ден, 19 януари. Премиерът Гълъб Донев и министрите от служебния кабинет ще показват резултатите от работата си от началото на мандата до сегашния миг. Отчетът на кабинета ще стартира в 10 часа и ще бъде предаван в действително време на държавната страница в интернет www.government.bg.

Отчетът може да бъде проследен на страницата на Министерския съвет в интернет на следния линк: https://gov.bg/bg/prestsentar/video/na-jivo.

За представителите на медиите, отразяващи доклада на кабинета от постройката на Министерски съвет, ще бъде обезпечен ефирен сигнал от заседателната зала във видео формат HD-SDI  с вграден тон. В Гранитна зала също е обезпечена опция на медиите в Министерски съвет да проследят съвещанието в действително време.

Влизането в постройката на Министерския съвет ще става сред 9,30 ч. и 9,50 ч. при показване на журналистическа карта и бадж за акредитация. Няма да бъдат допускани публицисти без бадж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР