Служебното правителство работи в една рамка, която му е зададена

...
Служебното правителство работи в една рамка, която му е зададена
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Не сме изнасяли директно оръжие за Украйна

Служебното държавно управление работи в една рамка, която му е заложена и ние работихме прецизно в нея. Имаше решение на Народното събрание да не се изнася непосредствено оръжие към Украйна и ние сме го спазвали прецизно. Това сподели някогашният министър на стопанската система Никола Стоянов.
Относно износа на оръжие изобщо той посочи, че е заварил подписани контракти, само че са подписани и нови по времето на служебния кабинет. Може би една огромна част е стигнала до Украйна, посочи някогашният министър.
По думите му крайната цена на оръжието най-вероятно ще е по-ниска с 15% -20%, в случай че то непосредствено се изпраща в Украйна. Не вижда обаче по какъв начин напълно ще се отстранен медиаторите при търговията. След края на мандата на служебния кабинет Никола Стоянов се е върнал в частния бизнес, не е имал предложение да остане в държавната администрация.  " За мен до момента постоянно е било краткотрайно влизането в политическия живот, не виждам на това като непрекъснато занятие ", сподели Стоянов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР