Служебното правителство провежда днес извънредно заседание. На него ще бъдат

...
Служебното правителство провежда днес извънредно заседание. На него ще бъдат
Коментари Харесай

Янев: Актуализация на бюджета е знак за отговорно поведение

Служебното държавно управление организира през днешния ден изключително съвещание. На него ще бъдат разисквани планове за актуализация на бюджети и в частност Законът за държавния бюджет за 2021 година

„ Свикаме през днешния ден изключително съвещание на Министерския съвет. Специално по този мотив желая да подчертавам по няколко точки, които са тематика на днешното съвещание – планове за актуализация на бюджети и в частност Законът за държавния бюджет за 2021 година, който при условия, че го приемем на днешното съвещание, директно по-късно ще бъде импортиран за разглеждане в Народното събрание”. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев при започване на съвещанието.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/355982409262731/
„ Днес имах достойнството да бъда на парламентарно чуване и в рамките му имах опция да споделя, че този акт за актуализация кардинално е работа на едно парламентарно подкрепено държавно управление. Ситуацията обаче е динамична, такова към момента не е формирано, в това време икономическата и здравната обстановка е такава, че се постанова да се взимат неотложни мерки”, сподели още той.

И добави: „ Смятам, че актовете които ще приемем през днешния ден и в частност този за актуализация на бюджета, са знак за отговорно държание във връзка с финансите на страната и се надявам Народното събрание да покаже мъдрост, тъй че всички неотложни заплащания при започване на септември да бъдат осигурени”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР