Служебното правителство продължава работата по приоритетите, които обявихме в началото

...
Служебното правителство продължава работата по приоритетите, които обявихме в началото
Коментари Харесай

Служебният премиер очаквал днес заглавия Гълъб Донев отлетя от Министерски съвет

Служебното държавно управление продължава работата по целите, които обявихме при започване на нашия мандат. Работим с мисъл за хората, спазвайки законите на България. Това съобщи при започване на държавното съвещание служебният министър председател Гълъб Донев. 

" Вече си представях заглавията в медиите: „ Гълъб Донев отлетя от Министерския съвет “. Оставаме, както стана ясно преди час, след гласуването на народните представители. Остава и вярата за сформиране на постоянно държавно управление, излъчено от Народното събрание и подкрепено от устойчиво болшинство ", уточни Донев във връзка отхвърли на депутатите да поддържат кандидатурата за министър председател на ГЕРБ-СДС в лицето на проф. Николай Габровски.

" От хода на полемиката в Народното събрание през днешния ден ясно пролича, че тази наша задача за работа с мисъл за хората на България, се възприема и от народните представители. Това ми дава вяра за триумф в търсенето на модела за сформиране на постоянно държавно управление ", добави Гълъб Донев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР