Служебното правителство не удържа на изкушението да се включва в

...
Служебното правителство не удържа на изкушението да се включва в
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Служебният кабинет се изкуши да се включи в политическите игри

Служебното държавно управление не удържа на изкушението да се включва в политически игри и да прави опити за реваншизъм.

Това съобщи пред БНР Надежда Йорданова, заместник-председател на ПГ на ПП-ДБ и някогашен министър на правораздаването, във връзка Георги Гвоздейков за координатор на предизборния държавен щаб.

Йорданова недоумява с какви професионални претекстове и критерии Гвоздейков е назначен, в случай, че министърът на превоза няма нито една функционална подготвеност по организацията и провеждането на изборите.

Тя прикани служебното държавно управление " каквито и кадрови решения да вземат, да са единствено на база професионализъм, а не партийни пристрастия или стремежи за чистки.
 Името на Гвоздейков - маркетинг трик преди кална бухалка
Името на Гвоздейков - маркетинг трик преди кална бухалка

Купеният избор ще бъде невиждан на тези избори, уверен е Кирил Петков

Според нея абсурдът с Министерство на вътрешните работи и Агенция " Митници " демонстрира, че промените в службите и в правосъдната система би трябвало да продължат .

" Това е компроматна бухалка, а не бързо, обективно и независимо следствие ", счита някогашният правосъден министър.

" Опасявам се, че този случай ще бъде пропуснат някъде, откакто реализира своята компроматна цел. (...) Ще продължа да упорствам обстоятелствата да бъдат открити - такива, каквито са ", акцентира Йорданова.

Тя беше безапелационна, че компроматите не са в арсенала на ПП-ДБ.

Вместо да продължим с промените и със взаимните старания, ГЕРБ се отхвърлиха да вземат независими решения, които не са утвърдени от Движение за права и свободи, разяснява още Йорданова и посочи, че по-късно решение е почнало " връщането към реториката, позната през 2017, 2018, 2019 година ".

Виждаме гневна опозиция против промените , акцентира Надежда Йорданова.
 ПП-ДБ: Сиамските близнаци Пеевски и Борисов са завладели страната
ПП-ДБ: Сиамските близнаци Пеевски и Борисов са завладели страната

ГЕРБ и Движение за права и свободи през марионетката си Главчев са конфигурирали този основен секретар, счита Стоян Михалев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР