Служебното правителство не трябва да изпуска търговете през септември за

...
Служебното правителство не трябва да изпуска търговете през септември за
Коментари Харесай

Петков от Раднево: Няма да има евроатлантически коалиции с ГЕРБ

Служебното държавно управление не би трябвало да изпуска търговете през септември за слотовете за газа. Това сподели пред публицисти в Раднево някогашният министър-председател Кирил Петков. 

„ Видяхте, че за 2 седмици успяхме да договорим слотове за първите два танкера. Говорих с енергийния министър на Гърция. Той ми показа, че това което е очаквал – интензивни диалози с българското държавно управление, не се е случило ”, разясни той.  Зимата би трябвало да бъде подсигурена, добави Кирил Петков, представен от.

„ Всичко, което се разтовари в Гърция и Турция, би трябвало да мине през България, с цел да продължи към Централна Европа. В извънредно добра позиция сме да вземем
слотове ”, допълни бившият вицепремиер и финансов министър Асен Василев.

„ Когато дружно с нашия екип отидохме до Брикел, доста се учудих, като видях, че серният диоксид в този миг беше 30 пъти над нормата. Това, което показахме, и ще продължаваме да демонстрираме и след 2 октомври - че никой не е над закона. Нормите би трябвало да се съблюдават, здравето на хората е доста значимо. Видяхме, че на „ Капитан Андреево " най-големият проблем са отровните плодове и зеленчуци, които са влизали незаконно ", разяснява Петков на въпрос за това, че Раднево е измежду градовете със повишени излъчвания от въглероден двуокис.

Бившият министър председател разяснява и с кого може да се коалират от „ Продължаваме Промяната ".

„ Ние научихме доста тежък урок. Урокът е, че не би трябвало да имате троянски кон в обединението, тъй като в случай че имате троянски кон в обединението, не можете да постигнете нещата, които желаете. Затова сега всички би трябвало да се фокусираме, да се активизираме с цел да имаме над 121 депутата, самостоятелни от задкулисието. Това значи ние, " Демократична България " и Българска социалистическа партия. Няма да създадем безпринципни обединения, няма да има евроатлантически обединения с ГЕРБ ", безапелационен бе Петков. 


 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР