Служебното правителство живее в измислен свят, в който може да

...
Служебното правителство живее в измислен свят, в който може да
Коментари Харесай

Радан Кънев: Служебното правителство е в измислен свят

Служебното държавно управление живее в фиктивен свят, в който може да измисли газ от " Газпром ". Това разяснява евродепутатът Радан Кънев в ‚Тази заран “.

„ Дали това е морално - естествено, че не. Но те споделят " ние сме прагматици ". Само че " Газпром " не си подвига телефона и по този начин прагматикът става простак, добави той.

Кънев съобщи, че цените на природния газ ще бъдат по-високи освен за тази зима и че е повече от неточност отказването на танкерите с полутечен газ.

„ Трябва да се мисли за обезщетения и за диверсификация. Цените няма да се върнат на равнищата от 2019 година България е суперизносител на електрическа енергия, а ние не вършим ток от газ. Ние сме доста по-умни от други страни. Тази обстановка е добра за енергийния бизнес, само че не и за семействата. Мерките би трябвало да са на национално равнище, а не на европейско. Всички виждаме какъв брой тежка е цената на зависимостта от съветския газ. Защото огромни елементи от Европа изпаднаха за интервал от две десетилетия в доста тежка едностранна взаимозависимост от доставките на Русия, в това число Германия и Гърция “, сподели още той.

Кънев разяснява и идните избори.

„ Единственият вид за прозапаздно държавно управление, което може да реформира страната, е " Демократична България " и " Продължаваме промяната ".Ако в този момент слушаме предизборната акция, главната тематика е природният газ. Ние имаме големият късмет да бъдем стопанска система, която да бъде модел за развиване след края на рецесията, сподели евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР