Служебното правителство има задача да решава сериозен проблем за газа.

...
Служебното правителство има задача да решава сериозен проблем за газа.
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Ще обявим международен търг за доставка на втечнен газ

Служебното държавно управление има задача да взема решение сериозен проблем за газа. От ГЕРБ сме за това да има 100 % диверсификация.

Това сподели в " Лице в лице " по бТВ някогашният енергиен министър от ГЕРБ Теменужка Петкова.

Когато сме носили отговорност, сигурността на доставките са били обезпечени евтино. Направихте по този начин, че България да диверсифицира източниците и маршрутите за доставка на природен газ. От 2021 година азерската газ е в България. Отправя се рецензия, че 12 години не изградихме интерконектора с Гърция. Това е неистина. Правителството на Кирил Петков върна медиаторите при доставка на газ. Отново се внася съветска газ, само че на по-висока цена с 30 %.

Всички слотове са заети до края на годината. Защо “Булгаргаз ” абдикира от своите функционалности и отговорности с запазване. Беше назначен за изпълнителен шеф човек, който бил от компанията - медиатор на газа. Някои служби би трябвало да се занимават с този случай.ПП ни завеща рецесии. Нека жителите да кажат - както ни подредят, по този начин би трябвало да седнем и да водим диалози и разговор. Бяха начертани доста разграничителни линии.

Без ГЕРБ устойчиво ръководство няма да има. Ще бъдем първа политическа мощ.

Ще стартираме интернационален търг за полутечен природен газ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР