Служебното правителство има за задача да източи ББР с необезпеченни.

...
Служебното правителство има за задача да източи ББР с необезпеченни.
Коментари Харесай

Борисов: Служебното правителство има за задача да източи ББР

Служебното държавно управление има за задача да източи ББР с необезпеченни. Това разяснява някогашният министър председател и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов във видео онлайн във фейсбук.

" Те са не запомнили, че са назначили някого, кой знае какъв брой е занесъл в торбичката на Радев, и в този момент изчегъртаха свои хора. Да се надяваме, че Тракия ще я пуснат най-после на юли и без забележки ", сподели Борисов.

" Минимум 1 година страната ще е в цялостен застой. Спряха ремонтите на пътищата. Забавиха и „ Тракия “ съзнателно. Хората чакаха с часове на големи опашки в жегите, а при нас ремонтът на автомагистралата щеше да е завършил на 1 юли. Сега имат за задача да източат и ББР с необезпечени заеми без никакви гаранции. А в чегъртането толкоз се объркаха, че започнаха да уволняват личните си хора в АПИ и Министерство на регионалното развитие, които назначиха преди 30 дни. Вероятно това е разбирането за народна власт по комунистически. Регионалната министърка упрекна личния си началник на АПИ в „ заплащания към другарски компании “. Нали Радев даде обещание, че ще бъдат транспарантни? Сега Комитова да каже кои са другарските компании! ", сподели още той.



Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР