Служебното правителство е твърдо в намеренията си да повлияе на

...
Служебното правителство е твърдо в намеренията си да повлияе на
Коментари Харесай

Пускат за обществено обсъждане Закона за надценката

Служебното държавно управление е твърдо в желанията си да повлияе на цените на храните . Това съобщи пред Българска национална телевизия министърът на стопанската система Никола Стоянов.

Целта е трайно понижение на цените и бистрота в целия бранш, по думите му. Вече има повече промоции в магазините. Намаление на цените може да стане след сложни ограничения, посочи той. Целта на е потребителите да могат да съпоставят цените. Той дава опция за сериозен разбор, разясни Стоянов. Сайтът щял да има индиректна регулаторна функционалност . Кампанията не в против огромните търговски вериги, съобщи министърът на стопанската система.

Държавата прави инспекции по цялата верига. Следващият понеделник ведомството пуска за публично разискване Закона за комерсиалните надценки. Големите търговци ще са длъжни няколко продукта да се продават с минимална надценка от 10%. Целта е потребителят да има опция да купи артикули на търпими цени. 40 000 влизания има в уеб страницата за цените към този момент.

Скоро ще се откри решение за. Радвам се, когато Комисия за защита на конкуренцията са дейни, показа министър Стоянов за глобата на Лукойл. Цените на горивата у нас са най-ниските в Европейски Съюз. Обмисля се мярка за подкрепяне на дребните магазини в дребните обитаеми места. Възможно е да се финансира част от логистиката. Мярката ще се финансира от свръхпечалбата на Лукойл.

Кабинетът ще предложи уравновесен бюджет. С 85% са се нараснали вложенията в страната. България е изгубила доста от войната, сподели Стоянов. Индиректно военната промишленост е спечелила.
 Поне 5 търговски вериги са подготвени да дават информация в уеб страницата за цените на храните
Поне 5 търговски вериги са подготвени да дават информация в уеб страницата за цените на храните

Няма данни българските риболовци в Румъния да са създали каквото и да било нарушение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР