Служебното белгийско правителство ще получи допълнителни пълномощия за срок до

...
Служебното белгийско правителство ще получи допълнителни пълномощия за срок до
Коментари Харесай

Белгийското правителство е готово да разсрочва данъци

Служебното белгийско държавно управление ще получи спомагателни компетенции за период до шест месеца, съобщи Българска телеграфна агенция от Брюксел. Правителството разгласи подготвеност за разсрочване на заплащанията на налози, обществени осигуровки и други вноски към федералния бюджет, както и да улесни изплащането на осигуровки за безработица на хората, които не могат или не би трябвало да отиват до работните си места.

Правителството упорства банките да не затрудняват финансирането на сдруженията и " да проявят схващане " в случаи, когато клиентите са затруднени да изплащат отговорностите си.

Епидемията наложи на белгийците да останат по домовете си и те потърсиха способи да продължат да поддържат връзка. В обществените мрежи се появи концепция всяка вечер от 18.30 ч. близки, другари и познати да се събират онлайн с чаша в ръка, с цел да пообщуват. Засега тези интернет седенки нямат общоприето име, само че най-често са наричани " видео аперитив ".

Големи вериги за хранителни артикули в Белгия взеха решение да допринесат към напъните против разпространяването на болестта, като дават по един час от работното си време единствено за възрастните хора, застрашени най-вече от заболяването. Целта е възрастните да бъдат отделени от останалите клиенти и по този начин да се ограничи заплахата да бъдат инфектирани.

Далекосъобщителните оператори оповестиха, че подаряват на клиентите си огромни количества мобилни данни, безграничен домакински интернет и безвъзмездни диалози до номера от закрепената мрежа. Списъкът на доставяните телевизионни стратегии също бе уголемен и обогатен, с цел да могат хората по-леко да преживеят наложената карантина.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР