„Служебно правителство, това предлагате, а това е върхът на национална

...
„Служебно правителство, това предлагате, а това е върхът на национална
Коментари Харесай

Георги Марков за вота: Пир по време на чума

„ Служебно държавно управление, това оферирате, а това е върхът на национална безотоговорност. Да чака Перник служебни министри да си сменят секретарките, по-късно пиарките, да си намерят кабинетите, да си сложат портретите, да се срещнат за какво е рецесията, а по-късно да я решават”. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Георги Марков по време на дебатите за вота на съмнение в Народното събрание, написа "Труд ".

Той заключи: „ Това е гуляй по време на чума и ние няма да го допуснем”. По думите му тъкмо в този миг страната минимум се нуждае да остане без парламент, в случай че се наложи незабавен ремонт на бюджета или на Закона за водите, примерно.

Преди това ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че водната рецесия в Перник е „ директна последица от безхаберие, непросветеност и корупция в държавното управление на „ Борисов” 3”.

„ Кризата не е естествено бедстиве, а управленско”, съобщи Корнелия Нинова. Социалистите обаче срещнаха поддръжка единствено от Движение за права и свободи. „ За последните две години и половина ГЕРБ избраха вместо нужните и нужните промени за България, популистко националистическо ръководство на страната”, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Министърът на стопанската система Емил Караниколов даде информация пред депутатите за ремонта на язовирите в страната. „ Към момента се ремонтират 7 язовира, 58 са в развой на възлагане на подобен. Знаете, имахме последния един месец се наложи да отклоним малко работна мощ в Перник”, сподели Караниколов. И означи, че след декларацията на Камарата на строителите, че ще оказват помощ с в допълнение строители и техника, държавното управление още веднъж ще се концентрира върху ремонта на язовирите.

Дебатите в пленарна зала продължиха близо 4 часа, а гласуването ще е на 29 януари, в сряда. Предварителните калкулации са, че против кабинета ще гласоподават единствено Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР