Служебно правителство ще забави България за влизане в еврозоната и

...
Служебно правителство ще забави България за влизане в еврозоната и
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Служебното правителство ще забави България за еврозоната и сухопътния Шенген 

Служебно държавно управление ще забави България за влизане в еврозоната и за сухопътния Шенген. Мнението е на евродепутата от ЕНП Андрей Новаков.

" Със сигурност ръководството на служебното държавно управление няма да бъде позитивен фактор. Но става известно, че очевидно е неизбежно и може би това е моментът, в който хората, с които партнирахме в това държавно управление, би трябвало да дадат пояснения за какво се стигна дотук ", уточни той.

" Отговорността тук е напълно на " Продължаваме промяната - Демократична България ", тъй като госпожа Габриел щеше да бъде един същински европейски министър-председател, който знае по какъв начин да пази ползите на България в Брюксел - и във връзка с еврозоната, и във връзка с Шенген ", разяснява той във връзка непостигнатото единодушие за държавно управление с първия мандат,пише обстоятелства бг.


Няма нито политическа логичност, нито смисъл за втория мандат да се търси национална кандидатура за министър председател, разяснява евродепутатът Андрей Новаков лансираната от ПП-ДБ концепция.

Новаков съобщи, че в ГЕРБ към момента не са почнали процедурите по номинирането на претендентите за европейските избори, тъй като на напред във времето е била вътрешнополитическата тематика с ротацията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР