Служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков продължи и в

...
Служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков продължи и в
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бойко Рашков пак сипе закани в парламента: Ще помогнем на Борисов да си спомни за Мата Хари, ще му помогнем за много неща

Служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков продължи и в Народното събрание да по адрес на ГЕРБ и водача й Бойко Борисов, видя ПИК.

Рашков беше запитан от публицистите дали ще помогне на някогашния министър председател да си спомни коя е Мата Хари. В отговор вътрешният министър се закани: " Ще помогнем на господин за доста неща. "

Бойко Рашков разкри, че още не получавал предложение да остане вътрешен министър в постоянното държавно управление на Кирил Петков, само че в случай че получи такова, първо ще си намерения дали да одобри.
свързани новини26022преди 3 часа
Пред медиите в Народното събрание вицепремиерът продължи и с клеветите за автомагистрала " Хемус ", като още веднъж атакува някогашните министри Нанков и Аврамова без те до този миг да са получили някакви обвинявания. " Онзи ден задържахме индивида от Автомагистрала " Хемус ". Има задоволително доказателства, че строителството по време на Борисов, Нанков и Аврамова се е правило по този начин - държавно управление отпуска 80-90 млн. лв., те влизат в една банка и се взимат от един малоимотен човек с куха компания. Този човек е получавал сред 1000 и 2000 лв., а на финала е получил един автомобил ", разяснява Рашков.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР