Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев и заместник-министърът на земеделието Крум

...
Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев и заместник-министърът на земеделието Крум
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Демерджиев: Трафикът през Капитан Андреево вече е нормален, жандармерията е на място заради спорове между служители

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев и заместник-министърът на земеделието Крум Неделков дават брифинг по отношение на фитосанитарния надзор на " Капитан Андреево ". На място е и шефът на БАБХ проф. Христо Даскалов.

Проблемът с камионите го заварихме още с встъпването ни в служба - от 2.08. То ескалира някъде към петък, само че в събота през нощта бе позволен. Камионите прекосяваха с известни усложнения ", съобщи министър Демерджиев.

На място има екипи на жандармерията с цел да поддържат публичния ред, защото пораждат спорове сред разнообразни чиновници на сдружения и държавната организация.

" Трафикът се възвърне след намесата на жандармерията. Подадени са десетки тъжби и от двете страни. Всяка от страните упреква другата в разнообразни противоправни дейности, в това число наличието на лица от частното сдружение, които заплашват физически чиновници на БАБХ ", посочи Демерджиев.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК:



Министрите посетиха Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", с цел да инспектират товаро-разтоварителните действия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР