Служебният премиер Стефан Янев упражни правото си на глас. Той

...
Служебният премиер Стефан Янев упражни правото си на глас. Той
Коментари Харесай

Стефан Янев: Бъдещето на България зависи от предвидим и стабилен кабинет

Служебният министър председател Стефан Янев упражни правото си на глас. Той поздрави българите с днешния избирателен ден.

„ Гласуването е наша отговорност и опция посредством политическите партии и обединения да покажем нашите стремежи за конструирането на властта, за нейното отговорно, отчетно и транспарантно ръководство в полза на България “, съобщи Янев.



Той прикани всички да гласоподават всеобщо.

„ От това зависят достойните старини на нашите родители. Зависи бъдещето на поколенията след нас, с цел да я има България - просперираща, цъфтяща и почтена ", сподели Янев.

Той благодари и на всички, ангажирани с изборния развой. По негови данни той протича обикновено в цялата страна.

Стефан Янев изрази вяра в края на деня да има избирателен резултат, който да отразява действителната електорална настройка на всеки един български жител.

Служебният министър председател изрази и вяра да бъде формиран кабинет след този избор, тъй като бъдещето на България зависи от предвидим и постоянен кабинет.

„ Имаме потребност да се утвърди парламентаризма в България. Имаме потребност от устойчиво ръководство, което да се стреми за едно транспарантно и отчетно ръководство в полза на страната “, сподели Стефан Янев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР