Служебният премиер Стефан Янев отправи призив към депутатите да се

...
Служебният премиер Стефан Янев отправи призив към депутатите да се
Коментари Харесай

Янев призова депутатите да гласуват актуализацията на бюджета

Служебният министър председател Стефан Янев насочи апел към депутатите да се гласоподават актуализацията на бюджета, с цел да може служебният кабинет да работи в идните условия, които не изключват разформироване на този парламент и задаваща се нова коронавирус вълна.

В българския политически живот следим мъчно прогнозируема обстановка, комплицирана и за специалистите. Притеснява ни, че тази обстановка може да има отрицателно въздействие върху стабилността в страната.
 Асен Василев: Ако партиите не актуализират незабавно бюджета, за ноември няма пари за пенсии Асен Василев: Ако партиите не актуализират незабавно бюджета, за ноември няма пари за пенсии
Ако страната отива към нови избори, а партиите, които са парламентарно показани, в действителност ги е грижа за хората, ще актуализират бърз...

Всичко това води до нестабилност и непредвидимост в политическата среда, добави Янев и акцентира: За да избегнем напрежение през есента, дано народните представители да си спомнят какви са желанията на хората които са ги изпратили там и най-много желанието им за предвидимост.

Служебният министър председател прикани за актуализация на бюджета.

„ Без актуализация през идващите месеци до края на годината ще е доста мъчно. В задаващата се здравна рецесия ще е доста мъчно да се поставят тези ограничения от страната, които са нужни както във връзка с бизнеса и стопанската самодейност на жителите, по този начин и във връзка с здравната система и на обществената система “, акцентира Янев.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР