Служебният премиер Стефан Янев определи твърдението на лидера на ДПС

...
Служебният премиер Стефан Янев определи твърдението на лидера на ДПС
Коментари Харесай

Стефан Янев: Не е уместно да намесваме Прокопиев в актуализацията на бюджета

Служебният министър председател Стефан Янев дефинира изказванието на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ , че зад актуализацията на бюджета стои бизнесменът  Иво Прокопиев , за несъстоятелно.

" Намесването на лица и непознати ползи в актуализацията на бюджета не намирам за подходящо. Не мога да приказвам с такива метафори и алегории кой зад кого стои ", сподели министър председателят. 
 Депутатите сътвориха комисия за Буджака след часове кавги, бисери и тежки обвинявания Депутатите сътвориха комисия за " Буджака " след часове кавги, бисери и тежки обвинявания
Парламентът сътвори Временна анкетна комисия за " Колокита ", полуостров " Буджака ". Комисията беше препоръчана от Движение за права и свободи и за нейното основава...

По дуите му българите, блокирани в Афганистан, ще бъдат евакуирани. Янев посочи, че българите в Афганистан са повече от 11 и към този момент са подхванати нужните ограничения за евакуацията им.

" Кога ще де случи това, не е ясно, само че акцията ще бъде взаимна с други страни членки на Европейски Съюз, чиито жители се намират на територията на Афганистан ", посочи служебният министър председател.

Той разяснява и актуализацията на държавния бюджет за тази година, за което служебното държавно управление внесе план в Народното събрание. 

" Мисля, че от позиция на служебното държавно управление сме си свършили работата. Ние подготвихме един проектобюджет, който е импортиран в Народно събрание, нататък е обвързване на народните представители да дебатират и да решат до каква степен този проектобюджет е съответен. Тежестта на решението е на самото Народно събрание ", разяснява Янев. 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР