Служебният премиер Стефан Янев не даде конкретен отговор дали ще

...
Служебният премиер Стефан Янев не даде конкретен отговор дали ще
Коментари Харесай

Янев: На кого вися на врата, кого ще потопя... Нека не влизаме в законите на физиката

Служебният министър председател Стефан Янев не даде съответен отговор дали ще изиска оставката на здравния министър Стойчо Кацаров поради разногласието дали Кацаров е бил приет в болница в " Пирогов " през януари, съобщи БНР. Вчера здравният министър повтори, че хоспитализацията му е била подправена. Според Янев към този момент няма изясненост за цялостната информация към случая:

" Предполагам, че гледните точки би трябвало да се видят и да се преценяват, само че вие се поставете на мястото на министър Кацаров - когато имате един отчет от НЗОК, в който се споделя, че болница е злоупотребила с над 1 милион публични средства - влезте в неговите обувки и вижте какво е неговото решение ".

Стефан Янев бе помолен да разяснява и думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, казани по-рано на брифинг в централата на партията, че служебният министър председател " виси на врата на президента Румен Радев и ще го потопи ", министър председателят сподели:

" Не желая да влизам в подобен подробен разбор, тъй като не съм чул защо става въпрос. На кого увисвам на врата, кого ще потопя и така нататък Нека не влизаме в такава тема, която е обвързвана със законите на физиката и някои други закони ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР