Служебният премиер Стефан Янев, който се опитва да пробие и

...
Служебният премиер Стефан Янев, който се опитва да пробие и
Коментари Харесай

Янев против еврото, но спестява само в евро

Служебният министър председател Стефан Янев, който се пробва да пробие и като нов проруски водач се оказа, че държи фамилните си спестявания в евро. Вчера най-лицемерно Янев се разгласи по Нова ТВ срещу въвеждането на еврото, за което се похвали, че работи държавното управление на Кирил Петков.
„ Българският лев е последният излишък от суверенитет на българската страна, а с приемането на еврото ще закрием и него “, изяснява Янев.
Според търсачката на проверяващия сайт  BIRD.BG спестяванията на Янев и брачната половинка му са в евро. От годишната му декларация пред Сметната палата за предходната година, излиза наяве, че Янев има скътани 39 680 евро, а жена му 17 хиляди евро.
Позицията на Стефан Янев е една от най-коментираните през последните 24 часа в обществените мрежи, хората го упрекват в двуличие, престореност, двойни стандарти и опит да манипулира публичното мнение. Икономисти пък разясняват, че тезите на любимеца на Румен Радев са несъответстващи, защото  суверенитетът на българския лев не съществува след въвеждането на Валутния ръб. Напротив –  суверенитет ни ще бъде изцяло обезпечен след приемането на еврото като публично средство за разплащане. Позицията на Янев е напълно проруска и цели задържането на България в евразийската сфера.
От проверяващия уебсайт BIRD.BG приканват българите да употребяват търсачката им за декларациите на политическите лица, с цел да разобличат всеки идващ политик, оповестил се срещу еврото.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР