Служебният премиер Стефан Янев е бил подслушван преди вота на

...
Служебният премиер Стефан Янев е бил подслушван преди вота на
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Служебният премиер Стефан Янев е бил подслушван преди изборите на 4 април

Служебният министър председател Стефан Янев е бил подслушван преди вота на 4 април. Това разгласи пред bTV служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Засегнати политици приканиха за съд и най-тежките санкции, в случай че това фактически е по този начин.

Рашков изясни, че е почнал инспекция, тъй като го е оценил като избирателен ход, само че са били дадени прекомерно съответни елементи, с цел да е единствено това. " Проявих интерес, като се срещнах с хора, длъжностни лица, които имат такава информация и биха могли да изсветлят това нещо. Категорични са, че става дума за подслушване на политици от двете прилагащи СРС структури - ДАНС и ДА " Технически интервенции ", уточни служебният силов министър и добави, че ще резервира безмълвие по отношение на имената на подслушваните политици.

Служебният министър на Министерство на вътрешните работи удостовери, че измежду подслушваните лица не е имало политици от ГЕРБ. " ГЕРБ не помни, че тези държавни структури са на българската страна, те не са благосъстоятелност на Бойко Борисов и не могат тези структури да се употребяват в интерес на тесни политически цели. За огромно страдание, тези структури са употребявани по този метод дълъг интервал от време - през всичките мандати, с които те се гордеят и това потребление за мен е извънредно неприятен отзив за демократичната ни страна. Тези хора не се свенят от нищо, тези хора не се свенят от видеоклипове, в които ги демонстрират по какъв начин спят до милиони ", добави той и допусна, че абсурдът ще отекне и отвън страната. Рашков не разкри дали има подслушвани чиновници от Министерство на вътрешните работи, добави, че чака да се извърши инспекция от Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства по случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР