Служебният премиер сдаде властта на новия премиер в редовното правителство.Продължаваме

...
Служебният премиер сдаде властта на новия премиер в редовното правителство.Продължаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков прие властта от Стефан Янев: Дотук бяха обещанията, сега започват действията

Служебният министър председател сдаде властта на новия министър председател в постоянното държавно управление.

Продължаваме промяната, която започнахме преди седем месеца. Това заяви новоизбраният министър председател Кирил Петков на публична гала в Гранитната зала на Министерския съвет, на която служебният кабинет алегорично съобщи властта на новоизбраното постоянно държавно управление.

„ Аз съм пръв сред равни. Дотук бяха обещанията, оттук насетне стартират дейностите, да се захващаме за работа “, сподели Петков.

Той посочи, че с доста от министрите е работил един до друг и са направени първи стъпки към нова България за бистрота, нулева приемливост към корупцията и смяна на остарелия модел. 

„ В продължение на седем месеца два поредни служебни кабинета управляваха страната. Момент на тествания и на безсънни нощи и доста старания на състава, с който уповавам се, направихме България друга, една добра база за бъдещи промени “, уточни при започване на церемонията служебният министър председател Стефан Янев.

„ Вярваме, че наследството, което оставяме, е в основата на кредото на партията, която е мандатоносител. България се нуждае от смяна, българските жители чакат смяна, да има правдивост, сигурност, да живеят в благоденстваща естествена страна “, уточни Стефан Янев, който остава в постоянния кабинет като министър на защитата.

Той благодари на служебните министри, че са върнали вярата в българските жители, а на сътрудниците си в новото държавно управление пожела доста триумфи и безстрашие, тъй като българите чакат смяна, написа investor.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР