Служебният премиер Гълъб Донев заяви, че е изпитал изключително голямо

...
Служебният премиер Гълъб Донев заяви, че е изпитал изключително голямо
Коментари Харесай

Донев: Не бих гласувал “за“ този кабинет

Служебният министър председател Гълъб Донев съобщи, че е изпитал извънредно огромно задоволство сега, в който депутатите гласоподаваха кандидатурата на акад. Николай Денков за министър-председател на България.
Прочетете още
Въпреки това обаче, Донев призна, че в случай че му се постановяваше да гласоподава като народен представител за този кабинет, не би направил компромис със съвестта си и не би дал своя вот " за ", а по-скоро " въздържал се " или " срещу ".

" Но все пак, от политическата декларация, която Денков прочете, съм удовлетворен, че виждам последователност в целите на постоянното държавно управление. Цялата им стратегия е основана на целите на служебното държавно управление

Всяко едно държавно управление ще го познаете по дейностите - какви цели има, какви задни мисли има. Когато стартира да пази ползите на българските жители и да ги отстоява, не може да приказваме за изменничество. Това е и което направи служебното държавно управление.

Има заплаха властта да отиде някъде другаде, в случай че целите на държавното управление или на членове от него са ориентирани към друга посока. Най-уязвимата област е защитата и сигурността, за договарянето и осъществяването на критериите за участие в Шенген и в еврозоната, най-голямата заплаха е когато не изпълняваш критериите, а договаряш по заобиколен път тези неща да се случат. Това не способства за доверието на нашите сътрудници ", сподели Донев.

Той съобщи, че не вижда учредения за пускане на процедура по импийчмънт на президента Румен Радев и че президентът извършва прецизно пълномощията по Конституция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР