Служебният премиер Гълъб Донев се оплака от ударната вълна депутатски

...
Служебният премиер Гълъб Донев се оплака от ударната вълна депутатски
Коментари Харесай

Гълъб Донев удивен от ударната вълна депутатски въпроси

Служебният министър председател Гълъб Донев се оплака от " ударната вълна " депутатски въпроси към състава на Министерския съвет.

За първите два дни от активността на 48-то Народно заседание са заложени към 70 въпроса, уточни министър председателят, който забелязал и ударници в съревнованието за най-питащ . Освен това най-питан е Иван Шишков , уточни още Гълъб Донев.

Припомняме, че работата на 48-то Народно заседание започва през вчерашния ден с чуване на финансовия министър Росица Велкова за осъществяването на бюджета и
 Всички партии подлагат на критика служебния кабинет за
Всички партии подлагат на критика служебния кабинет за " сякаш проектобюджет "

Служебният кабинет ще остави постоянен кабинет да написа бюджет 2023

В днешното съвещание на Министерския съвет са включени 10 законопроекта, разгласи още служебният министър председател. Сред тях той отличи  сред лица, заемащи висши обществени персони. " Независимият проверяващ орган за противопоставяне на корупцията е мощната имунна система на страната против порочните практики, които позволяват облагодетелстването на малко на брой ", презентира решението на Министерски съвет Гълъб Донев.

Той подсети и че   са се трансформирали в емблема за източване на държавни средства.  В тази връзка се предлага с промени в Закона за публичните поръчки се не разрешава на изпълнителя да превъзлага поръчката. Предвижда се и глоба при положение на нарушаване.
 ГЕРБ пита стана ли кабинетът и Рашков съизвършител в
ГЕРБ пита стана ли кабинетът и Рашков съизвършител в " закононарушението на века " инхаус за Хемус

Според партията близо 40 млн. лева са платени по инхаус поръчки за градежа на " Хемус " от служебното и новото държавно управление

Кабинетът следва да утвърди спомагателни 20 млн. по бюджета на Социалното министерство за погашение на еднократна финансова помощ за отопление в размер на 400 лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР