Служебният премиер Гълъб Донев е наредил на инспектората на Министерския

...
Служебният премиер Гълъб Донев е наредил на инспектората на Министерския
Коментари Харесай

Проверяват всички граждански договори в кабинета “Петков”

Служебният министър председател Гълъб Донев е наредил на инспектората на Министерския съвет да ревизира всички цивилен контракти, подписани от кабинета на Кирил Петков и четиримата му вицепремиери. Тази информация се появи по-рано в медии през днешния ден.

Според нея проверявани са всички 63 индивида, като измежду тях са някогашният началник на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова, Весела Чернева, брачната половинка на Даниел Лорер Виолета Лорер, както и имунологът проф. Радка Аргирова, която бе консултант на Петков по въпросите с пандемията от COVID-19.

" Работа на инспектората е да ревизира. Няма потребност да им подрежда министър председателят. Инспекторатът на Министерския съвет прави единствено това. Не знам министър председателят да го е нареждал, само че това не значи, че не е. Работата на инспектората е да ревизира и сегашните, и предходните. Той и мен би трябвало да ме ревизира. Дали министър председателят е наредил - не знам, само че в това няма нищо неприятно ", разяснява информацията предговорителят на служебния кабинет Антон Кутев.

Медията разгласява писмото на инспектората на Министерския съвет, с което стартира инспекцията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР