Служебният премиер Димитър Главчев обяви, че вчера още една предизборна

...
Служебният премиер Димитър Главчев обяви, че вчера още една предизборна
Коментари Харесай

Главчев: Още една предизборна пушилка беше разсеяна

Служебният министър председател Димитър Главчев разгласи, че през вчерашния ден още една предизборна пушилка е била разсеяна, визирайки гласуваното от Надзорния съвет на Национален осигурителен институт нарастване с 11 % на пенсиите от 1 юли тази година.

Подготовката на вота 2 в 1, плануван за  9 ти юни върви по проект, регистрира министър председателят пред министрите.

Очаква се този развой да завърши от 24 до 26 май. Това разгласи министър председателят Димитър Главчев при започване на днешното съвещание на Министерския съвет.

И добави, че е провел среща с организацията „ Прозрачност без граници " по отношение на подготовката за изборите. „ Те са водач в следенето на изборните процеси. Срещнах се с ръководителя Франсоа Валериан, както и българския представител Калоян Славов. Те останаха удовлетворени от това по какъв начин работи Министерски съвет и дадоха обещание цялостно подпомагане в тази посока ”.

Главчев разяснява и президентските избори в Република Северна Македония.

„ Многократно сме заявявали, че сме „ за ” европейската вероятност пред тях, само че те би трябвало да извървят пътя си. Трябва да съблюдават всички договорености, ние няма да сме им спънка ", разяснява още министър председателят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР