Служебният премиер Димитър Главчев е предложил на президента Румен Радев

...
Служебният премиер Димитър Главчев е предложил на президента Румен Радев
Коментари Харесай

Димитър Главчев предложил себе си за външен министър

Служебният министър председател Димитър Главчев е предложил на президента Румен Радев той да поеме външно министерство. Това съобщи Главчев пред публицисти в АЕЦ " Козлодуй " при първата доставка на американско гориво за централата. 

Аз споделих, че няма да има промяна на външен министър. Вчера водихме диалога с президента Радев и аз му предложих аз да поема външно министерство. Изчакваме по какъв начин ще се развият събитията. Ако издаде декрет да поема външно министерство, аз ще нося политическа отговорност и за Министерство на външните работи. В настоящия състав с министър Димитров цялата политическа отговорност я поема президентът, уточни Главчев.

" Очаквам решението на президента, в случай че това стане, аз персонално ще давам отговор за изборите в чужбина. Към момента подготовката за вота върви обикновено ", добави Главчев.

Министър-председателят е на посещаване в АЕЦ " Козлодуй ", където дойде първата доставка на американско нуклеарно гориво от „ Уестингхаус ". В посрещането се включи и министърът на енергетиката Димитър Малинов. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР