Служебният министър-председател Гълъб Донев очаква от МВР да засили контрола

...
Служебният министър-председател Гълъб Донев очаква от МВР да засили контрола
Коментари Харесай

Гълъб Донев иска МВР да засили контрола по пътищата, за да спре безумната война -

Служебният министър-председател Гълъб Донев чака от Министерство на вътрешните работи да ускори контрола по пътищата, с цел да спре безумната война. 

Преди началото на постоянното съвещание на Министерския съвет Донев прикани да върнем вниманието си към живота, тъй като когато го ценим, " ще следваме закона вътре в нас ". 

Той благодари на всички, които в неделя вечер помогнаха при злополуката на, в която пострадаха 12 деца и двама възрастни. 

" Благодаря, че прибавиха към своя дневен ред превъзмогване на нещастието, която можеше да аргументи авариралия рейс. Когато се обърне колата - пътища доста, е споделил мъдрият ни народ.  При този случай преобърналия се рейс стана мотив да забележим, че пътят е единствено един и дружно можем да се оправим, даже и в най-тежките тествания ", сподели още министър председателят. 

Министър-председателят добави, че злополуката е събрала хора, разнообразни по специалност, местоживеене и възраст даже по възгледи: " Но те бяха дружно и помогнаха на хора в неволя. Впечатлен съм и благодарен за светкавичната и съответна реакция към всички, които в неделя не подминаха 217 км от автомагистрала " Тракия ", мислейки си, че това не е тяхна работа ". 

" Граждани и представители на ангажираните с казуса държавни институции реагираха в рядко срещан синхрон. Разбира се, че е било щастливо стичане на събитията, че измежду пътуващите е имало и лекари. Тяхната интервенция обаче не е плод на щастливия случай, а демонстрация на човещина и взаимност ", съобщи Донев.

Премиерът изброи притеклите се на помощ доброволци и благодари поименно на всеки от тях: на младия доктор, почнал оценка на положението на всички деца и възрастни, на лекар Антон Елкин, който се причисли към младия доктор, на Теодор Бочев и Живко Стамболиев - които оказват помощ на децата, и на всички доброволци, на екипите на Спешна помощ, на всички лекари и медицински сестри, на Пътна полиция, на локалната власт в Стара Загора. 

Първа точка от дневния ред на Министерския съвет е превъзмогване на бедственото състояние, оповестено в. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР