Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов връчи ключовете на

...
Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов връчи ключовете на
Коментари Харесай

Калин Стоянов връчи ключoвете на 86 нови автомобила на ГД „Национална полиция“

Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов връчи ключовете на 86 нови високоскоростни автомобила в Групово дело „ Национална полиция “.

Новите високоскоростни коли са предопределени за застраховане работата на служителите на реда, осъществяващи пътен надзор по първокласни пътища с натоварен трафик.

„ До края на годината предстоят нови доставки, до момента в който стигнем 462 автомобила. Това, което видяхте, е въвеждането на пос терминалите в колите на „ Пътна полиция “. Това работи в София. На място нарушителят ще заплати санкцията по фиш. От 13 юли 300 пос терминали ще бъдат разпределени в страната “, разяснява министърът. „ Това, което ние сме заложили като ограничения и мероприятия, няма да даде резултат от през днешния ден за на следващия ден “, сподели Калин Стоянов.

Според него поради напъните на полицията през последните седмици жертвите по пътищата са с 47 по-малко.

„ Надявам се, че с всичко това, което сме изложили, резултатът да бъде друг. Ако постановяваме санкции, само че не ги събираме – безсмислено е. Въведохме нова система, която работи доста добре. Засилихме контрола по пътищата, както и връчването. Служители на жандармерията могат да връчват санкции също. По този метод можем да прекратим безнаказаността “, акцентира служебният министър.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР