Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков обеща, че ще

...
Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков обеща, че ще
Коментари Харесай

Рашков обеща да помогне на Борисов да си спомни коя е Мата Хари

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков даде обещание, че ще помогне на някогашния министър председател Бойко Борисов да си спомни коя е дамата, която е снимала кюлчетата и пачките в спалнята му.

Припомняме, че фотосите на кюлчетата и пачките евро в нощното шкафче на Борисов изтекоха предходната година. По-късно бе оповестено и видео, а от кадър в него се разбра, че е снимано от жена. Лидерът на ГЕРБ в никакъв случай не е споменавал името ѝ, а сподели единствено, че една " прелестна госпожа " е нащракала спалнята му, до момента в който него го е нямало. Пред немски вестник изясни единствено, че тя работила като Мата Хари, а оттогава отхвърля да назове името ѝ. 

" Ще помогнем на господин Борисов за доста неща. За доста неща ще му помогнем ", сподели през днешния ден Рашков пред публицисти в Народното събрание.
Борисов приказва за новите фотоси и даде обещание да каже коя е Мата Хари
Преди дни в обществените медии и някои уеб сайтове бяха оповестени фотоси, за които се твърди, че са от спалнята на някогашния министър председател Бойко Бор...

Той разяснява и стоителството на автомагистрала " Хемус ".

" Има задоволително доказателства, че строителството на автомагистрала „ Хемус “ по времето на Борисов, Нанков и Аврамова по този начин се правило. Държавата отпуска 70-80 млн. лева да съществува автомагистралата. Тези пари влизат в една банка и се получават на документи от един малоимотен човек. Затова, което този човек е направил, той е получавал суми от 1000 до 2000 лева В един миг е получил и един автомобил ".

Рашков отхвърли да разяснява думите на основния прокурор Иван Гешев , че имало опит за политически пробив в законността, маскиран под формата за битка с престъпността. " Карате ме да пояснявам на Гешев неразбираемите разсъждения ", сбит бе Рашков.

Министърът добави, че не е получавал предложение да остане на поста вътрешен министър, съобщи той пред публицисти в Народното събрание. " Не съм получавал такова предложение, не зная дали ще получа, само че в случай че получа, ще мисля деликатно ", разяснява Рашков.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР