Служебният министър на регионалното развитие Иван Шишков увери, че ще

...
Служебният министър на регионалното развитие Иван Шишков увери, че ще
Коментари Харесай

Кабинетът „Донев“ изненадан от бай Петко на АМ Струма

Служебният министър на районното развиване Иван Шишков увери, че ще бъде открито решение за пътното поддържане през зимата макар прекратените публични поръчки.

Искам да се срещна дефинитивно с решението на Комисия за защита на конкуренцията и след това дружно с юристите, с които съм приказвал, ние ще вземем решение тъкмо по какъв метод ще можем да подсигуряваме зимното поддържане и новите състезания, които следва да бъдат оповестени, за пъкъл може да се подсигурява поддръжката на пътищата през пролетта, сподели той на днешното първо съвещание на кабинета „Донев“.

В понеделник служебният министър на районното развиване ще организира среща както с пътните компании, по този начин и с Камарата на архитектите. Целта е да бъдат разисквани проблемите в бранша и да се приготвят законодателни промени.

Служебните министри на районното развиване и на екологията към този момент търсят решение на спряното строителство на автомагистрала Струма при Кресненското дефиле. Иван Шишков сподели, че са неприятно сюрпризирани от прекратената процедура по Оценка на въздействието върху околната среда.

Въпросната поръчка бе спряна с псевдоекоакция на бащата на Кирил Петков – бай Петко.

Към този миг ние просто сме неприятно сюрпризирани. Оттук нататък – да намерим съответно решение по въпроса, тъй като смятам, че „Струма“ е извънредно значимо държавно решение и то не може да бъде подхвърлено по този метод, както беше направено. Ще създадем всичко допустимо да спасим процедурата за „Струма“ или да предложим такава, че да може Струма да бъде продължена с доста ясни параметри и във допустимо в най-кратките периоди с най-хубавото решение, съобщи Иван Шишков.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР