Служебният министър на околната среда и водите Асен Личев представи

...
Служебният министър на околната среда и водите Асен Личев представи
Коментари Харесай

Служебният министър Личев представи екипа си пред директорите в МОСВ

Служебният министър на околната среда и водите Асен Личев показа екипа си, оповестяват от Министерство на околната среда и водите.

Заместник-министрите Емилия Тончева, инж. Петър Димитров, Валерия Калчева, както и съветникът на министъра за дейностите в Изпълнителна организация по околна среда (ИАОС) Ваня Григорова и основният секретар на Министерство на околната среда и водите Климентина Денева ще подкрепят работата на министъра на околната среда и водите Асен Личев.

Заместник-министър Емилия Тончева ще дава отговор за националните паркове и дирекциите „ Национална работа за отбрана на природата “, „ Политика по изменение на климата “ и „ Координация по въпросите на Европейския съюз и интернационално съдействие “.

Ресорите на заместник-министър инж. Петър Димитров ще бъдат басейновите дирекции, районните инспекции по околна среда и водите, дирекциите „ Управление на водите “, „ Национален координационен център “ и „ Екологична оценка, оценка на влияние върху околната среда и попречване на замърсяването “.

На заместник-министър Валерия Калчева ще са подчинени „ Оперативна стратегия „ Околна среда “ (ОПОС), Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда (ПУДООС) и дирекциите „ Опазване чистотата на въздуха “ и „ Управление на отпадъците и запазване на почвите “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР