Служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков отправи

...
Служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков отправи
Коментари Харесай

Министър Денков пожела на учениците пълноценно присъствено обучение

Служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков насочи одобрение за първия образователен ден до възпитаници, учители и родители, оповестиха от пресцентъра на МОН.

" Всяко начало е мъчно. Но и заредено с положителна сила, изпълнено с упования и очаквания за нови вълнуващи прекарвания, потребно познание, заслужени триумфи и незабравими другарства. Първият образователен ден е такова начало. Посрещаме новата образователна година по-опитни, готови и виновни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се оправим дружно! ", споделя в приветствието си министър Денков.

В него той пожелава и пълноценно присъствено образование през цялата образователна година.

" Организацията, която създадохме, дава доста благоприятни условия за естествен образователен развой, само че единствено в случай че се пазим взаимно. Спазвайте ограниченията, ваксинирайте се, когато е целесъобразно, с цел да опазите себе си и хората към вас! Скъпи възпитаници и учители в учебните заведения ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все по този начин всеотдайни в съхраняването на българския език, история и просвета. Бъдете здрави! На добър час! ", пожелава министър Денков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР