Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков заяви, че е

...
Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков заяви, че е
Коментари Харесай

Велислав Минеков: Има огромни неизползвани средства от бюджета на културата

Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков съобщи, че е подложен в " неуместна обстановка ", защото има големи неизползвани средства от бюджета на културата.

По думите му през последните месеци са пропуснати редица благоприятни условия за финансиране и не са дадени средства за археологически изследвания, за фестивали и планове, за консервация и реституция.

Пред медиите Минеков разгласи, че още веднъж стартира борбата за бюджета на културното министерство, само че този път ще направи по този начин, че идващият културен министър да бъде длъжен да довърши започнатото от служебния кабинет.

" Този път желая да Ви обещая, че ще направя по този начин, че всички положителни планове да се трансфорат в отговорности. Това не е мъчно - където е належащо ще пуснем публичните поръчки. Вероятно идващият министър ще би трябвало да се оправи, само че ще бъде длъжен да извърши всичко това, което сме отбелязали като извънредно значимо ", съобщи проф. Велислав Минеков, длъжностен министър на културата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР