Служебният министър на иновациите и растежа ще се срещне утре,

...
Служебният министър на иновациите и растежа ще се срещне утре,
Коментари Харесай

Министър Пулев ще се срещне утре с областните управители на Пловдив и Пазарджик


Служебният министър на нововъведенията и растежа ще се срещне на следващия ден, 3 септември, с регионалните шефове на Пловдив и Пазарджик по отношение на Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) и опциите за бизнеса да кандидатства по него и по други европейски стратегии, оповестява министерството. 

Срещата в Пловдив ще е от 11:00 ч., в конферентна зала на Областна администрация Пловдив (площад " Никола Мушанов " 1). Министър Пулев и регионалният шеф Ангел Стоев ще дадат брифинг за показване на първата за България процедура от Плана за възобновяване и резистентност - " Технологична рационализация ". Тя е с общ бюджет в размер на 260 млн. лева

Процедурата е ориентирана към микро, дребни и междинни компании в четири от икономическите браншове на страната - (Преработваща промишленост), (Доставяне на води; Канализационни услуги, ръководство на боклуци и възстановяване), (Създаване и разпространяване на информация и креативен продукти; Далекосъобщения) и (Професионални действия и научни изследвания). Кандидатства се онлайн през системата ИСУН до 21 септември.  

В Пазарджик министър Пулев и регионалният шеф Трендафил Величков ще дадат конференция в 13:00 ч. в конферентна зала на Областната администрация Пазарджик (ул. " Екзарх Йосиф " 2). Министър Пулев ще обясни идните до края на годината планове по Плана за възобновяване и резистентност и по структурните фондове на Европейски Съюз. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР